REACTIES VAN KLANTEN

Hieronder volgen reacties van klanten die ik mocht ontvangen:

 

 

Angela wij willen je bedanken voor het mee denken en je geweldige advies voor de nieuwe keuken en de kamer . Wij kwamen er zelf niet meer uit en vroegen jou om eens mee te kijken en samen tot een plan te komen. Samen zijn we tot een plan gekomen. We wilden een sfeervolle gezellige zithoek en een nieuwe keuken met een andere opstelling. Je hebt ervoor gezorgd dat we eigenlijk een hele andere onderverdieping hebben gerealiseerd. De keuken is prachtig geworden. Het was fijn om met je te sparren hierover. Jij dacht goed mee, luisterde en bracht onze wensen in vervulling. Niet alleen een mooie keuken maar ook functioneel. Je was erg betrokken bij de klus.
Wij zijn heel erg tevreden over het resultaat en genieten nog elke dag van onze vernieuwde kamer, hal en keuken. Je hielp ons om weer sfeer en gezelligheid te krijgen in ons huis. Je denkt in oplossingen en hebt een creatieve geest.
We hebben fijn samengewerkt en zijn mega blij en genieten nog elke dag van de metamorfose.

Bedankt Angela!

Erik & Simone

 

Een leuke creatieve dame met originele ideeën waar je zelf niet zo snel aan denkt. Echt een aanrader!

Desiree Nusink

 

Hallo wij hebben een nieuw huis gebouwd,dat is op zich al een heel karwei.
Want je moet overal bij zijn,aansturen en zorgen dat het materiaal op tijd is.
En de bouwvakkers willen ook vaak wat warms bij het brood.
Na ruim een jaar was het dan zover,we konden gaan inrichten,maar dat viel niet mee.
We hebben heel wat keuken zaken bezocht,en wat leg je op de vloer,we kregen het niet gecombineerd.
Gelukkig hadden we Angela Lubbers interieuradvies,in de arm genomen,en samen zijn we gaan shoppen.
De meubels vloer en de keuken vormen nu een mooi geheel,en past qua kleur perfect bij elkaar.
We waren hier alleen nooit uitgekomen,en hadden nooit die keuken en die meubels uitgezocht,maar ooh wat is het mooi geworden,en we zijn er erg blij mee.
Dank zij Angela hebben we een verrassend interieur gekregen.

 

2 zeer tevreden klanten uit Doetinchem.

 

Hallo Angela,

Ik hoop dat je m’n huis ook leuk zult vinden en het geworden is zoals jij het voor ogen had!

Ik vind het in elk geval nog steeds heel erg mooi. Het voelt inmiddels al vertrouwd al geniet ik er nog steeds bewust van.

Het is ook heel leuk om de reacties van mensen op m’n huis te horen: iedereen vindt het geweldig!

Gr. Anja


Toen wij onze woning uit de verkoop hebben gehaald en dus besloten te blijven wonen in ons huidige huis wilden we ook een compleet nieuwe stijl.  Interieurstyliste Angela heeft bij ons de vrije hand gekregen, en met wat voor een resultaat. GEWELDIG, uiteindelijk alles 180grd omgegooid met een compleet nieuwe kleurstelling, meubelen en accessoires. We wonen weer met heel veel plezier en met extra leefruimte. 1 aandachtspuntje nog. We weten zeker dat ons huis met deze inrichting  snel verkocht was. Maar dat komt nog wel. Angela bedankt.

 

Fam. Cremers


Na een lange tijd niet wetende wat te doen met de beneden verdieping, heb ik Angela benaderd om haar visie en expertise er op los te laten.

Ze kent mij gelukkig al een tijdje en daardoor ging de communicatie snel en helder.

Angela wist al snel welke kant we op moesten en gaf in een duidelijk plan de kleuren/verlichting en indeling aan.

Bij twijfel kon ze makkelijk schakelen en is ze niet gek geworden van de vele appjes en foto’s die ik stuurde als ik er even niet uitkwam in een winkel.

Meegaan om haar mening te geven over wat ik wilde was geen enkel probleem.

Angela denkt ook zeker mee als het gaat om het te besteden budget, er is altijd een mouw aan te passen.

Het resultaat mag er zijn, ik ben er ontzettend blij mee en ben zo blij dat ik het uit handen heb gegeven.

Dank je Angela voor de fijne samenwerking.

 

Gr. Katinga


Wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat. Jouw voorstel was voor ons heel verrassend, maar voldeed aan al onze wensen. We hebben na de ‘make-over’ ook helemaal niks veranderd qua indeling. Intussen ligt het vloerkleed er, maar de bloembakken op wieltjes moet ik nog steeds maken. Mooie aanleiding om daarmee te beginnen. Over een week zijn die klaar en dan ben je van harte welkom om foto’s te maken!

 

Henk en Wilma


Angela Lubbers kan heel goed luisteren naar wat de klant wel of niet wil,
ondertussen zie je haar gedachten aan het werk zijn, en dan ineens pakt ze een stuk papier en gaat aan het ontwerpen.

Op deze manier is het haar gelukt, om voor ons een mooie rode keuken
binnen ons aangegeven budget en met de apparatuur die wij wilden ,te ontwerpen.

Kortom wij zijn heel tevreden over haar !!

 

Linda en Mario


Super bedankt voor jouw inzet en toewijding bij het ontwerpen en stylen van mijn woning. Ik ben er zielsgelukkig mee en geniet er elke dag van!

Steven Meijer


Wat genieten wij toch van ons huis!! Het heeft even geduurd met al dat verbouwen voor we echt resultaat zagen, maar het was het meer dan waard. Concreet wisten wij niet wat we wilden en hadden wel wat ideeën over de kleurstellingen en sfeer die we in huis wilden, maar die lagen totaal niet in 1 lijn. Wel wisten we beiden wat we niet wilden. Jij wist het geen wij niet wilden, onze uiteenlopende ideeën te verzamelen, te bundelen en een middels een moodboard ze weer te geven: Dat wilden wij dus! Tijdens de verbouwing heb je ons met raad en daad bijgestaan, wel erg fijn dat je zo praktisch ingesteld bent. Dat heeft ons ontzettend geholpen als we even door de bomen het bos niet meer zagen.

 

Iedereen die binnenkomt voelt zich thuis….heerlijk, elke dag is een feestje :-)!

Dank je wel Angela!

Gr. Remco & Ellen Wortel


Als [afsluiting] wil ik je bedanken voor de,

Werkwijze, Ideeën, Gezelligheid,

We zagen je graag komen.

Samen hadden we er `n positief gevoel , Je maakte `n moodboard, wisselde met ons van mening

maar liet ons de definitieve keuze.

Wat je zeker bij ons achterliet,`n gezellige verbouwde kamer, keuken, met goed gekozen kleuren.

en self confidence   –met `n dikke streep.

 

BEDANKT

GEERT EN THEA 


Angela is een top vrouw, eerlijk en betrouwbaar. Aspraken en  meningen kun je goed met haar maken en delen, ze heeft een zeer brede ervaring op OA haar gebied, ze is sterk en weet wat ze wil, ze heeft een zeer breed scala aan ervaring en geeft een perfect advies, luistert naar je wensen. Onlangs heeft ze bij ons de showroom voor raambekleding, zonwering, en luxe veranda bouw van 300m2 binnen ruimte goed aangepakt en mede door haar goede advies en controle heeft het tot een mooi resultaat gerealiseerd waar wij als eigenaar trots op zijn, Angela je verdient een pluim!!

bedankt en vriendelijke groet,

Henri Berentsen, Altradi comfort binnen & buiten uit Didam
www.altradi.nl
www.altradi-beveiliging.nl


Super bedankt voor het fraaie plaatje wat je hebt afgeleverd in ons appartement. Wij zijn erg blij geweest met je vakkundige advies je praktische meedenken en de gezellige gesprekken.

Wij willen je dan ook veel succes wensen in het voortzetten van je mooie bedrijfje.

 

Groetjes Leah en Frans v Essen


Bij deze willen wij je graag laten weten hoe positief wij jou advies ervaren hebben. 

Na een goed gesprek, waarin onze voorkeuren en wensen besproken waren, hebben wij een mooi moodboard van je ontvangen.

Hiermee kregen wij een goed beeld van jou ideeen.

 

Na samen de definitieve keuzes gemaakt te hebben zijn we met de uitvoering aan de slag gegaan.

 

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat, het totaalplaatje sluit perfect op onze wensen en verwachtingen aan.

Bedankt voor je goede advies.

 

Marcel en Linda Meerdink


Wij willen je super bedanken voor het geweldige advies wat je ons hebt gegeven. Op het moment dat wij echt niet meer wisten wat we met ons huis aanmoesten was de redding daar in de vorm van Lubbersss.

Angela wij roemen je inventiviteit, creativiteit, geduld en accuratesse. Wij waren voor jou niet de makkelijkste klanten en wisselde nogal eens van wensen. Maar jij hebt het perfecte plaatje gerealiseerd waar wij beide erg gelukkig mee zijn.

Jouw netwerk is je grootste troef . Wij wensen je heel veel succes met je verdere carrière als zelfstandig ondernemer en twijfelen geen moment aan het feit dat dit je zeker gaan lukken.

 

Geert en Els Verhagen


Hallo Angela,
Een beetje late reactie van mij maar niettemin goed bedoeld. Ik heb je in augustus 2018 benaderd om mee te denken over mijn interieur. Na onze eerste kennismaking voelde wij beiden wel een klik met elkaar wat betreft mijn wensen en hoe die in te vullen waren. Over de vloer waren we het snel met elkaar eens ,de keuken had wat meer voeten in aarde ,maar uiteindelijk is mijn keuken echt mijn droomkeuken geworden .De kleuren combinaties die jij hebt aanbevolen komen volledig tot zijn recht in mijn nieuwe interieur .de keuze van het behang, de gordijnen ,de vloer en de keuken zijn perfect op elkaar afgestemd ,daarvoor mijn waardering en complimenten. In eerste instantie had ik een beetje mijn vraagtekens over de witte deuren en trapopgang maar achteraf ben ik blij dat ik naar je adviezen geluisterd hebt, het klopt allemaal perfect.Samen hebben we ook de verlichting besproken en ook daar ben ik ontzettend mee in mijn nopjes. Het huis is nu mijn huis geworden en ook qua schoonmaken is het simpel en snel te doen ook daarvoor mijn dank. De meubels maken mijn interieur helemaal af en al mijn gasten zijn een tikje jaloers over de uitstraling en warmte het zitcomfort en de indeling in mijn huis .En dit alles in een zeer snel tempo met goede vakmensen gerealiseerd .Dus al met al een zeer tevreden en een erg dankbare Leo .Ik wil je dan ook heel veel succes wensen met je carrière je bent echt een topper.
Met de meest vriendelijke groet

Leo