Over ons

Graag stel ik ons aan u voor.

  Angela Lubbers (54) woonachtig in Duiven. Ik ben ruim 23 jaar werkzaam in woning- projectinrichtingen en keukenadvies. Dankzij de module bouwkunde van de opleiding makelaardij vergaarde ik nog meer kennis op het gebied van wonen, na de economische crisis heb ik een zijspoor gepakt waarbij ik veel leerde maar de interieurbranche bleef trekken dus was november 2012 het moment om voor mijzelf te beginnen.

 

Sinds januari 2021 is mijn partner Erwin (52) meer en meer betrokken bij Lubbersss. Zijn technische achtergrond, inzichten en organisatietalent is een grote plus bij projecten. Uiteraard is hij ook betrokken bij kleine projecten en bestaat de mogelijkheid dat u een van ons beide of ons samen treft om u het beste advies te geven. 

 

Op deze site ziet u geen vaste stijl interieurs of keukens. Omdat niet onze stijl of smaak belangrijk is, maar die van u! 

 

Naast het werk voor Lubbersss interieuradvies hebben wij een "gewone" baan, dat wil zeggen dat ons werk niet voortkomt uit commerciële overweging maar vanuit hart en gevoel voor interieur en wonen. 

Uiteraard sluiten dagelijkse werkzaamheden perfect aan bij onze Lubbersss activiteiten dat maakt ons in alle opzichten veelzijdig, allround. en altijd op de hoogte van alle trends.  

 


Tevens zijn wij lid van het online interieurstylistenplatform AlleStylisten.nl. U kunt ons hier vinden als " Stylist Arnhem"  op www.allestylisten.nl

 

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw huis kunnen betekenen? Neem dan contact op!