U kent ze vast wel, lange saaie gesprekken aan de tafel van de keukenverkoper. Er komt in dat gesprek zoveel op u af. Zaken waar u thuis niet aan heeft gedacht. Gaat u voor design of voor praktisch? En wat is nu echt belangrijk in uw keuken? U wilt niet overvallen worden door vragen over dingen die voor u niet belangrijk zijn, maar u wilt zeker ook niets vergeten en achteraf voor verrassingen komen te staan. 

 

Ik kan u helpen met het inplannen van uw keuken, we bespreken de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Uw wensen en dromen. Dit zonder dat ik een commercieel doel dien, in de zin van dat ik die keuken moet verkopen. Pas als we alles hebben besproken kunnen we met een praktische plan naar de keukenwinkel.

U zoekt de kleuren materialen en apparaten uit en met mijn voorstel maakt de keukenzaak de prijs. Een winst van tijd en ergernis.

Ik werk met een vaste keukenleverancier waarmee ik uitstekende ervaring heb en waar ik 100% op kan vertrouwen maar indien u naar een lokale of andere keukenzaak wilt dan kan dat natuurlijk ook. 

 

Bovendien plannen wij de keuken meteen in de stijl van uw (nieuwe) interieur.