Over mij

Graag stel ik mijzelf aan u voor.

Mijn naam is Angela Lubbers, 54 jaar en woonachtig in Duiven. Ik ben ruim 19 jaar werkzaam in de woning- en projectinrichtingen in al zijn facetten, waarvan vijf jaar voor een groot woonwarenhuis met een vast concept. Maar ik wilde meer, meer de vrije hand en niet vastzitten aan een standaard product of assortiment. Toch was ik me ervan bewust dat ik ook nog veel moest leren. Een keukencentrum bood me deze kans, zowel in mogelijkheden op keukengebied als in materiaal- en productkennis. Met mijn kennis bouwkunde door de opleiding makelaardij maakte ik het plaatje compleet. Dat was voor mij het moment om iets voor mijzelf op te zetten. Als interieur- en stylingadviseuse vind ik het leuk te werken met verschillende stijlen. Ik ben niet gebonden aan vaste leveranciers en daarom onafhankelijk. ook vindt u op mijn site geen vaste stijl aan interieurs, omdat niet mijn stijl of smaak belangrijk is maar die van u! 

Naast mijn werk als styliste heb ik een gewone baan, dat wil zeggen dat mijn werk als styliste niet voortkomt uit commerciële overweging maar vanuit hart en gevoel voor interieur.

 


Tevens ben ik lid van het online interieurstylistenplatform AlleStylisten.nl. U kunt mij hier vinden als " Stylist Arnhem"  op www.allestylisten.nl en als we dan binnen klaar zijn kunt u op www.alletuinarchitecten.nl terecht voor uw tuinplanning.

 

Bent u benieuwd naar wat ik voor uw huis kan betekenen? Neem dan contact op!