Particulier

Particulier Interieuradvies

Kent u dat?  Altijd op zoek zijn naar de juiste indeling, in een mix van materialen op zoek naar  één stijl passend bij uw huishouden.  Kom je er zelf niet uit met de juiste opstelling of wil je eens totaal iets anders?  zoekt u een nieuwe kleur bij een bestaande stijl? of heeft u nog helemaal niets en zit u met de handen in het haar?? wat is goed en wat is beter? het standaard “altijd goed” of het gewaagde “eindelijk eens wat anders” Door gebruik te maken van verschillende kleuren en materialen komt er leven en sfeer in een ruimte en door ervoor te zorgen dat de verschillen toch bij elkaar passen, ontstaat er eenheid. dat is de kunst van een goed interieurontwerp. Misschien heeft u al plannen, of staat u open voor andere ideeën. Waarmee kan ik u van dienst zijn?

 

tekening-wiskamp210

 

Keukenadvies

U kent ze vast wel, lange saaie gesprekken aan de tafel van de keuken verkoper. Er komt in dat gesprek zoveel op u af waar u thuis niet aan heeft gedacht gaat u voor design of voor praktisch en wat is nu echt belangrijk in uw keuken. U wilt niet overvallen worden door vragen over dingen die voor u niet belangrijk zijn, maar u wilt zeker ook niets vergeten en achteraf voor verrassingen komen te staan.  Ik kan u helpen met het inplannen van uw keuken, we bespreken de mogelijkheden, de onmogelijkheden. de wensen en de  dromen. Dit zonder dat ik een commercieel doel dien in de zin van dat ik die keuken moet verkopen. Pas als we alles hebben besproken kunnen we met een praktische plan naar de keukenwinkel. daar hoeft u geen advies meer, geen gesprek van een paar uur. U zoekt de kleuren en materialen uit en met mijn voorstel maakt uw keukenzaak de prijs. Een winst van tijd en ergernis.

Bovendien plannen wij de keuken meteen in de stijl van uw (nieuwe) interieur.

 

 

 

Kleuradvies

Zoekt u een nieuwe kleur bij een bestaande sfeer of juist een totaal nieuwe (huis)  kleur voor uw woning of project. Kleur is misschien wel het belangrijkste element in een interieur. Kleuren hebben invloed op de ruimte maar ook op de stemming en emoties. Lichtinval speelt een grote rol in het gebruik van kleur. Tijdens een kleuradvies kijken wij  hoe kleuren op de juiste manier kunnen worden toegepast en gecombineerd om de gewenste sfeer te realiseren. Samen creëren we de sfeer die van een huis een thuis maakt.  Als inrichtingsadviseuse kan ik u helpen bij elke beslissing en u inzage geven in de te bepalen sfeer door een moodboard samen te stellen welke u een kijkje in uw eigen ruimte met nieuwe kleuren bied.

 

Indelingsadvies

Elk interieur is een persoonlijke mix van stijlen. Een beetje van jezelf, een beetje van de nieuwste trends en misschien nog een beetje van ‘vroeger thuis’. Vaak zijn er in een woning meerdere mogelijkheden om een ruimte in te delen. Maar wat is nou de beste indeling, die het meest aansluit op de ruimte en de specifieke woonwensen?  Of je nu warmte en intimiteit wilt creëren of juist op zoek bent naar licht en meer ruimte, onze ideeën kunnen je daarbij goed helpen. Door onder andere gebruik te maken van eigen spullen,die een huis uw thuis maken. Dat is een zeer belangrijk en heeft veel invloed heeft op de sfeer.

 

DSC_7852

 

Shopping

Aan de hand van het kleur of interieuradvies ontstaat er mogelijk een lijstje met items die aangeschaft moeten worden om de plannen te kunnen realiseren. Dit kan ook aan mij worden uitbesteed, maar samen shoppen is ook een prima optie. Soms is het moeilijk om zelf precies datgene te vinden wat in het ontwerp staat. Ik heb toegang tot div. groothandels en ben altijd van trends op de hoogte. Soms hebben we een lijst en soms komt er tijdens het shoppen iets op ons pad wat eigenlijk nog veel beter past. Door samen te shoppen kan direct worden geschakeld en wordt er tijd bespaard. Continue overleg tijdens een shopopdracht is mogelijk.