Informatie

Bent u ook toe aan verandering? En in een mix van materialen op zoek naar één stijl passend bij uw huis of bedrijf? Komt u er zelf niet uit? Wilt u alleen een andere opstelling of zoekt u totaal iets anders? Misschien een nieuwe kleur bij een bestaande stijl? Of hebt u nog helemaal niets en zit u met de handen in het haar?

Wat is goed en wat is beter? Het standaard “altijd goed” of het gewaagde “eindelijk eens wat anders”. Door gebruik te maken van verschillende kleuren en materialen komt er leven en sfeer in een ruimte.

home styl

 

Kent u het belang van een fraai bedrijfsinterieur. Warmte en sfeer zorgen voor concentratie, inspiratie en creativiteit. Aspecten die aanzetten tot het leveren van de allerbeste prestaties.

Tevens verzorg ik themastyling, bijvoorbeeld Kerst, Oud&Nieuw, Pasen of Halloween. Maar ook een beursaankleding, speciale zondagopening of andere gelegenheid zoals een afscheid- of welkomstfeest, een verjaardag (bijvoorbeeld sweet 16), geboorte of overlijden (bijvoorbeeld wanneer een overledene thuis wordt opgebaard). Niets is onmogelijk.

Ik streef er voortdurend naar om u, “mijn opdrachtgever”, te verrassen met een creatief, praktisch en functioneel voorstel passend bij uw budget en wensen. Uw interieur, modern, klassiek, eigentijds of landelijk, is voor mij altijd een uitdaging.

Doordat ik niet verbonden ben aan vaste leveranciers, zal mijn advies altijd een open en objectief geheel zijn. Een basisadvies voor een redelijke prijs of een volledige begeleiding bij elke stap van uw metamorfose of inrichting.

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

 

Kennismaking interieuradvies

Voor elk interieuradvies zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden. In het kennismakingsgesprek bespreken we samen voor welke ruimte(s) er advies gegeven kan worden. Bijvoorbeeld een woonkamer, kantoor, praktijk of slaapkamer. Samen kijken we naar de wensen voorkeuren. We bespreken de mogelijkheden, het budget en waaruit het advies zal bestaan, zoals bijvoorbeeld: inrichtingsadvies, verlichtingsplan, kleuradvies, shopping of complete styling. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek maak ik een offerte.

Het kennismakingsgesprek is gratis.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.